duminică, 9 martie 2008

Proiecte, proiecte .....

Proiecte , proiecte ……….

Ca sa va tin la curent cu inca doua proiecte minunate care incep sa se astearna frumos : la anul cel tarziu vom fi vizitati pentru cel putin o saptamana de Placido Palitayan ; Pentru a vedea cateva dintre filmarile facute de Howard in Filipine anul trecut , puteti intra pe linkul de mai jos : http://www.youtube.com/user/philippineshealers Mai multe despre Placido si chirurgia “cu mainile goale” in care este expert puteti citi in articolele noastre despre vindecatorii din Filipine , din care primul este deja tradus si pus online la http://www.nierika.ro/blog/?p=73
Placido va oferi un program de sesiuni individuale de vindecare ale caror detalii le vom posta din timp pe blog/site , impreuna cu detaliile legate de costul participarii la program , locatie etc . Pana una-alta , doritorii de informatii suplimentare pot sa imi scrie pe adresa de e-mail aurelmocanu@yahoo.com sau sa ma sune la 0722 539 123 , 0747 062 981 . Locurile sunt limitate .
Un alt proiect minunat pentru la anul este o excursie initiatica romaneasca in Peru , care va cuprinde cel putin o saptamana in Anzi , (unde ne vom intalni si vom lucra cu Juan Navarro – Maestro San Pedro si Doris Rivera Lenz – despre care puteti citi in cartea « Shaman.Spiritul Plantelor « publicata la Elena Francisc Publishing , http://www.nierika.ro/prod/Shaman._Spiritul_plantelor_0105.html ) , precum si doua saptamani in inima padurii amazoniene , timp in care vom lucra cu shamanii de la Mishana , detalii pe www.shamanism.co.uk -in limba engleza si in curand pe www.nierika.ro in limba romana ) . Deasemeni cei interesati sunt invitati sa ma contacteze . Si aici numarul de locuri este limitat .

Niciun comentariu: